Balkonska vrata

Balkonska vrata su tu da štite od hladnoće i toplote, od prodora padavina, prašine, nečistoća i buke a takođe i da obezbede prodoru svetlost i povremeno provetravanje. Balkonska vrata dopunjuju formu svakom domu kao ni jedan drugi građevinski element. Prvenstveno, ona predstavljaju stil svakog doma. Važni elementi su: veličina, proporcija, forma i boja. Osim standardnih pravougaonih forma oni mogu biti izrađeni u bezbroj različitih oblika.

Mi proizvodimo balkonska vrata sa Inoutic profilima koji poseduje mnoge sertifikate i zadovoljava standarde svetskih razmera.

Balkonska vrata i vrata za terase

Za prostranost

Balkonska i vrata za terase nadopunjuju Vaš život prema Vašoj omiljenoj zoni opuštanja poput vrta, balkona ili terase. Izrađuju se na isti način i iz istih profilnih sistema kao i prozori. Vrata za balkone i terase mogu se dobiti u različitim izvedbama: klasična, s dvostrukim krilom, harmonika vrata ili podizno-klizna vrata.

 

Energetski učinkovita balkonska vrata za sve zahteve gradnje

Portfelj proizvoda Inoutic s različitim dimenzijama proizvoda savršeno je prilagođen individualnim zahtevima što omogućuje lakše postavljanje i modernizaciju u starijim kućama. Profili s više komora i opcijski termički odvojen prag garantuje optimalnu toplotnu izolaciju. Čelična pojačanja pružaju maksimalnu stabilnost i dug vek trajanja. Individualni zahtevi za projektovanje mogu se realizovati kroz impresivno širok spektar boja i aluminijumskih obloga.

Otklopno-klizna vrata

Otklopno-klizna dostupna su u više varijanti: dvodelni, trodelni i četverodelni elementi, kod kojih se i klizno krilo može u svrhu prozračivanja otvoriti na kip.

Balkonska vrata

Naši radovi Balkonska vrata

Program naše PVC stolarije

Balkonska vrata

Balkonska vrata su tu da štite od hladnoće i toplote, od prodora padavina, prašine, nečistoća i buke a takođe i da obezbede prodoru…

Prozori

Dom bez prozora nije dom. Prozor obezbeđuje ulazak prirodne svetlosti u prostoriju koja je jako bitna za očuvanje vida, a i za lepši,…

Ulazna vrata

Ulazna vrata za kuću, vrata za terasu i balkonska vrata moraju biti 100% pouzdana te pružati maksimalnu sigurnost. Zbog toga, Inouticovi…
Zadovoljava sve standarde - Prestige

Zadovoljava sve standarde - Prestige

Prestige je prozorski profil vrhunskog kvaliteta koji nudi optimalnu ravnotežu između ekologije, dizajna i funkcije. Ovo je prozor namenjen kupcima koji detaljno razmatraju sve karakteristike i na kraju odabiru najbolje moguće rešenje.

Prestige

Spreman na sve izazove: moderan dizajn bez kompromisa

Spreman na sve izazove: moderan dizajn bez kompromisa

Razlike između prozora Elegante i aluminijskih prozora vizuelno se zapravo uopšte ne primećuju – obe izvedbe domu pružaju stilski, elegantan i moderan osećaj. Kada je, međutim, reč o karakteristikama, PVC sistem daleko je napredniji od aluminijumskih prozora.

Elegant

Klasik za moderan način života

Klasik za moderan način života

Arcade oduševljava pouzdanom tehnikom i visokim kvalitetom, te odličnim odnosom cene i kvaliteta. Ovaj klasik u našem asortimanu ispunjava sve zahteve modernog života, te se čvrsto etablirao na tržištu.

Arcade

Pozovite nas!

ECOM Profit