Prozori

Dom bez prozora nije dom. Prozor obezbeđuje ulazak prirodne svetlosti u prostoriju koja je jako bitna za očuvanje vida, a i za lepši, topliji osećaj Vašeg doma ili radnog prostora.

Standardi novogradnje su nametnuli standard velikih prozora što je sasvim opravdano, a naši Inoutic profili će ispratiti Vašu modernizaciju bilo da radite adaptaciju ili novogradnju, a da pritom budete sigurni u efikasnost očuvanja toplotne energije, kao i izolacije od spoljašnjih uticaja.

Naši PVC prozori oduševljavaju svojom dugotrajnošću, inovacijom i održivošću.

Sistem Arcade

Klasičan i dobar!

Sistem Arcade svojim elegantnim i jasnim dizajnom, visokim stepenom funkcionalnosti i dubinom profila od 71 mm pruža stabilnu prozorsku konstrukciju i dobru toplotnu izolaciju. Ovaj svestrani profil takođe pruža graditeljima i izvođačima s ograničenim budžetom kompletno rešenje s visokom kvalitetom za savremenu izgradnju.

Osim toga, visoka vrednost toplotne izolacije štedi Vam puno energije i novca. Profili Arcade predstavljaju tehnički usavršeni klasik koji je vrlo tražen zbog odličnog odnosa cene i kvaliteta.

Sistem prozora Arcade nudi mnogo različitih boja i dva oblika dizajna.

Arcade

 

 

Pouzdana izolacija kao osnova za Vaš dom iz snova

Stalno povećanje cena grejanja i nedostatka sirovina čine izolaciju nekretnine sve važnijom. Zanemarivanje kvaliteta prozora danas sebi niko ne može priuštiti. Uz dubinu profila od 71 mm i vrednost izolacije okvira od 1,2 W/m2/K, PVC prozori Arcade nude odličnu toplotnu izolaciju i visoki standard kvaliteta. To Vam olakšava odabir pravog prozora.

Ovde izračunajte uštedu energije!


Prozor po Vašem ukusu

Koje boje će biti Vaši PVC prozori Arcade? Na raspolaganju imate 40 različitih dekora uključujući uni boje, dekora drveta ili folije s aluminijskim izgledom. Ono što je posebno kod Inoutic prozora jeste to da postoje odgovarajući profili antracitnih boja za prozore u sivim tonovima. Tako PVC prozori izgledaju poput aluminijskih prozora!

Pronađite pravu boju za svoje prozore!

Sistem Eforte

Beskompromisna prva klasa za energetski efikasan život

S Eforte profilnim sustavom pridajemo posebnu važnost modernoj toplinskoj izolaciji jer je učinkovita ušteda energije jedan od najvažnijih izazova današnjeg vremena. S dubinom profila od 84 mm, PVC prozori Eforte postižu izuzetnu Uf vrijednost od 0.95 W/m²K s tradicionalnom čeličnom armaturom i bez dodatnih izolacijskih mjera. Pored uobičajenih brtvila, u utoru za staklo se nalaze dodatna inovativna brtvila za još bolju izolaciju.
 
Za jaku sigurnosnu ili zvučnu izolaciju, moguće je još i postaviti posebna stakla debljine do 56 mm. Veliki izbor boja i dekora ispunit će Vaše želje. Inteligentna koncepcija profila Eforte omogućuje korištenje u starim i u novim zgradama. Naravno, uz PVC prozore, moguće je postaviti i Eforte ulazna vrata.

Elegant

 

 

Sistem Prestige

Vrhunski uravnoteženo

Harmonični dizajn u skladu je s visokim stepenom funkcionalnosti i izvrsnom zvučnom i toplotnom izolacijom, koja u potpunosti udovoljava savremenim zahtevima uštede energije. Korištenjem moderne tehnologije sa 6 komora i dubinom profila od 76 mm uštedećete mnogo energije i znatno smanjiti troškove grejanja.

Ovaj sistem dostupan je u četiri različite varijante dizajna i nudi široku paletu boja kao i varijantu aluminijskih obloga. Prestige takođe nudi odgovarajuća ulazna vrata i podizno-klizne stene.

Prestige

Prozori

Program naše PVC stolarije

Balkonska vrata

Balkonska vrata su tu da štite od hladnoće i toplote, od prodora padavina, prašine, nečistoća i buke a takođe i da obezbede prodoru…

Prozori

Dom bez prozora nije dom. Prozor obezbeđuje ulazak prirodne svetlosti u prostoriju koja je jako bitna za očuvanje vida, a i za lepši,…

Ulazna vrata

Ulazna vrata za kuću, vrata za terasu i balkonska vrata moraju biti 100% pouzdana te pružati maksimalnu sigurnost. Zbog toga, Inouticovi…
Zadovoljava sve standarde - Prestige

Zadovoljava sve standarde - Prestige

Prestige je prozorski profil vrhunskog kvaliteta koji nudi optimalnu ravnotežu između ekologije, dizajna i funkcije. Ovo je prozor namenjen kupcima koji detaljno razmatraju sve karakteristike i na kraju odabiru najbolje moguće rešenje.

Prestige

Spreman na sve izazove: moderan dizajn bez kompromisa

Spreman na sve izazove: moderan dizajn bez kompromisa

Razlike između prozora Elegante i aluminijskih prozora vizuelno se zapravo uopšte ne primećuju – obe izvedbe domu pružaju stilski, elegantan i moderan osećaj. Kada je, međutim, reč o karakteristikama, PVC sistem daleko je napredniji od aluminijumskih prozora.

Elegant

Klasik za moderan način života

Klasik za moderan način života

Arcade oduševljava pouzdanom tehnikom i visokim kvalitetom, te odličnim odnosom cene i kvaliteta. Ovaj klasik u našem asortimanu ispunjava sve zahteve modernog života, te se čvrsto etablirao na tržištu.

Arcade

Pozovite nas!

ECOM Profit