PVC Stolarija

PVC stolarija-profili konstantno potvrđuju svoj kvalitet već više od 50 godina. Velika prednost PVC profila je u njihovoj jednostavnosti čišćenja i održavanja, dugotrajnosti metalnih elemenata i celog mehanizma. PVC stolarija udovoljava svim zahevima u pogledu zvučne i toplotne izolacije.

Zahvaljujući konstantnoj i ravnomernoj nepropusnosti kojom se odlikuju PVC profili dugi niz godina zagarantovana je odlična zvučna i toplotna zaštita. PVC materijal omogućuje prozorima vrlo visoku mehaničku čvrstoću i stabilnost i uklanja opasnost da se prozori izvitopere. Konstruktivnim rešenjima izbegnuta je opasnost da PVC profili promene svoj oblik pod uticajem visokih temperatura.

Prozorski profili od PVC materijala po svojoj su prirodi teško zapaljivi. Oni počinju goreti tek kad je u neposrednoj blizini prisutna već razbuktala vatrena stihija. Relativno visoka temperatura zapaljenja kao i na taj način minimalno oslobođena energija vrlo su važni kriterijumi kada je reč o konstruktivnoj i preventivnoj zaštiti od požara.

Prednosti PVC stolarije:

- Odlična zvučna i toplotna izolacija
- Savršen estetski izgled
- Dugotrajnost
- Otpornost na vremenske prilike
- Lako i jednostavno čišćenje i održavanje
- Nema bojenja i lakiranja
- Veliki izbor oblika
- Brza i jednostavna ugradnja
- Mogućnost recikliranja

PVC stolariju izrađujemo po meri od vrhunskih nemačkih profila Thyssen Inoutic. Okovi koje koristimo su od pouzdanih proizvođača Siegenia Aubi i Romb System.

Dugogodišnje iskustvo i stalno unapređenje i inovacije ugrađeni su u INOUTIC profile. Ekstrudirani iz čvrstog PVC-a nude izuzetan kvalitet i trajnost za prihvatljivu cenu. Finoća završne obrade profila omogućava minimalno održavanje, dok kompleksan višekomorni presek osigurava vrhunsku toplotnu izolaciju.

Sivo bele diht gume prethodno fabrički ugradjene daju atraktivan izgled stolariji izradjenoj od INOUTIC profila i obezbedjuju apsolutnu nepropusnost za vetar i kišu.

Pogledajte naš Inoutic program koji se sastoji od tri klase: Arcade, Elegant i Prestige.

Program naše PVC stolarije

Balkonska vrata

Balkonska vrata su tu da štite od hladnoće i toplote, od prodora padavina, prašine, nečistoća i buke a takođe i da obezbede prodoru…

Prozori

Dom bez prozora nije dom. Prozor obezbeđuje ulazak prirodne svetlosti u prostoriju koja je jako bitna za očuvanje vida, a i za lepši,…

Ulazna vrata

Ulazna vrata za kuću, vrata za terasu i balkonska vrata moraju biti 100% pouzdana te pružati maksimalnu sigurnost. Zbog toga, Inouticovi…
Zadovoljava sve standarde - Prestige

Zadovoljava sve standarde - Prestige

Prestige je prozorski profil vrhunskog kvaliteta koji nudi optimalnu ravnotežu između ekologije, dizajna i funkcije. Ovo je prozor namenjen kupcima koji detaljno razmatraju sve karakteristike i na kraju odabiru najbolje moguće rešenje.

Prestige

Spreman na sve izazove: moderan dizajn bez kompromisa

Spreman na sve izazove: moderan dizajn bez kompromisa

Razlike između prozora Elegante i aluminijskih prozora vizuelno se zapravo uopšte ne primećuju – obe izvedbe domu pružaju stilski, elegantan i moderan osećaj. Kada je, međutim, reč o karakteristikama, PVC sistem daleko je napredniji od aluminijumskih prozora.

Elegant

Klasik za moderan način života

Klasik za moderan način života

Arcade oduševljava pouzdanom tehnikom i visokim kvalitetom, te odličnim odnosom cene i kvaliteta. Ovaj klasik u našem asortimanu ispunjava sve zahteve modernog života, te se čvrsto etablirao na tržištu.

Arcade

Pozovite nas!

ECOM Profit