Arcade

Arcade oduševljava pouzdanom tehnikom i visokim kvalitetom te odličnim odnosom cene i kvaliteta. Ovaj klasik u našem asortimanu ispunjava sve zahteve modernog života, pa se zbog toga čvrsto etablirao na tržištu. Kontinuirano ga optimizujemo, pa je stoga prikladan za razna područja primene u današnjoj arhitekturi. Osim toga, njegov bezvremenski dizajn čini ga izrazito popularnim i u novogradnji i u renoviranju. Mali trošak energije za održavanje, dobro razvijena tehnika i dobra toplotna izolacija, čine prozore sistema Arcade isplativom investicijom.

 

Vrednost toplotne izolacije

- Savremene izolacijske vrednosti okvira (Uf = 1,2 W/m2K) ispunjavaju standarde aktualne odredbe o uštedi energije (EnEV) za 2009.

Sistem sa 5 komora

5 komora i dubina profila od 71mm omogućavaju dobru toplotnu izolaciju. Tako se štedi energija i smanjuju troškovi grejanja. U poređenju s jednostrukim ostakljenjem, Inoutic prozori s izolacijskim ostakljenjem vrhunskog kvaliteta mogu smanjiti troškove grejanja do 40%.

Pouzdana tehnika i moderni standard za Vašu sigurnost

Zvučna zaštita

S posebnim zvučno izolovanom staklima, Inoutic prozori pružaju zaštitu od buke klase 4 (SSK 4) u skladu sa smernicama o zaštiti od buke, pa tako Vaš dom pretvaraju u mesto ugodnog mira i udobnosti.

Dubina ugradnje stakla

Staklo se ugrađuje izričito duboko u prozorsko krilo na dubinu od čak 15mm, čime se izbegava kondenzovanje vode i osigurava optimalna površinska temperatura na području letvice za ostakljenja.

Zaštita od provale

Inoutic prozori s protivprovalnim delovima okova dostižu razinu sigurnosti 2 (WK2). Unutrašnja dvonožna letvica za ostakljivanje povećava zaštitu od provale.

 

Pozovite nas!

ECOM Profit