Prestige

Prestige je prozorski profil vrhunskog kvaliteta koji nudi optimalnu ravnotežu između ekologije, dizajna i funkcije. Ovo je prozor namenjen kupcima koji detaljno razmatraju sve karakteristike i na kraju odabiru najbolje moguće rešenje. Zahvaljujući izvrsnoj izolaciji, Prestige ispunjava sve standarde moderne gradnje i pritom izgleda prekrasno. Kupac uživa u osećaju dobre odluke i proizvodu koji ispunjava sve potrebne standarde.

Prestige / 76 mm Prozorski profil za visoke standarde

Odlične izolacijske vrijednosti za najmodernije standarde u gradnji

Odabir prozora može imati odlučujući uticaj, kako na račune za grejanje, tako i na zaštitu klime. Sa sistemom Prestige možete biti sigurni da ćete pozitivno uticati na oba. Zahvaljujući odličnim izolacijskim vrednostima i dubini profila od 76mm, Prestige nudi ekološko i dugotrajno rešenje za visoke standarde.

Vrednost toplinske izolacije

Izvrsne vrijednosti izolacije okvira (Uf do 1,0W/m2K sa srednjom brtvom) ispunjava standarde aktualne Uredbe o uštedi energije (EnEV) za 2014. Moguće je dobiti financijsku podršku za obnovu KfW za staru gradnju s izoliranim staklom visokog kvaliteta.

Sistem sa 6 komora

6 komora i dubina profila od 76mm omogućavaju izvrsnu toplotnu izolaciju. Tako se štedi energija i smanjuju troškovi grejanja. U poređenju s jednostrukim ostakljenjem, Inoutic prozori s izolacijskim ostakljenjem vrhunske kvalitete mogu smanjiti troškove grejanja do 40%.

Dugotrajnost i kvalitet

Vrhunska tehnologija profila i stalne kontrole kvaliteta garantuju preciznu ugradnju i nepropusnost Vaših prozora i dugotrajno uživanje u njima. Vrhunski kvalitet PVC prozora uz to garantuje minimalno održavanje.

Prestige ujedinjuje dizajn, funkcionalnost i ekologiju na najvišem nivou. Omogućite udobnost i uživajte u osećaju da ste odabrali pravu stvar.

Pozovite nas!

ECOM Profit